Mikrobleidings - kas tas ir un kam tas paredzēts?

Mikrobleidinga tehnika (no angļu microblading) ir permanentā make-up paveids, kas pēdējā gada laikā ieguvis masveida popularitāti pasaulē. Tā, piemēram, sociālajā tīklā Instagram zem tēmtura #microblading apkopoti vairāk kā 9 miljoni ierakstu.

Par to, kas tas ir par zvēru, lasi zemāk.



Atšķirībā no permanentās uzacu “tetovēšanas”, mikrobleidings skar tikai ādas augšējo slāni, līdz ar to tas ir vieglāks un pazūd, pakāpeniski izgaistot. Šādā tehnikā veidota grima noturība ir no 18 līdz 22 mēnešiem.

Mikrobleidings tiek izpildīts matiņtehnikā - tas nozīmē, ka meistars ar spalvas kātam līdzīgu instrumentu, kura galā iestiprināta adatiņu rinda, velk strīpiņas, atdarinot īstos uzacu matiņus un veidojot ļoti dabisku un estētisku rezultātu.

Ar šīs tehnikas palīdzību uzacis iespējams padarīt vienādākas, vienmērīgas, biezākas, tumšākas, aizpildīt tukšās vietas / caurumus, ja tādi ir, piekoriģēt formu, balstoties uz katra klienta individuālajām vēlmēm un estētiskajiem uzacu formas veidošanas pamatprincipiem.

Procedūra sastāv no diviem posmiem: pirmās procedūras, kura ilgst no divām līdz divarpus stundām un kuras laikā tiek veikta sākotnējā korekcija, un vienas (retos gadījumos - divām) profilakses procedūrām, kuras ilgums ir no vienas līdz divām stundām un tā tiek veikta, kad āda pilnībā sadzijusi pēc pirmās procedūras.

Zemāk apskatāmi mūsu meistares darbu “pirms un pēc”.

Šobrīd uzacu korekcija mikrobleidinga tehnikā pieejama arī pie mums meistares Katrīnas Liepas izpildījumā. Tiekamies? :)